Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Családi nap beszámoló (2013)

Együtt a család

Mindenki nagyon várta már a mi közös napunkat, a családi napot. Idén (június 29-én) egy mini sportnapot rendeztünk akadálypályával, kosárra dobással, KUB-bal és bizalompályával az Önkormányzat támogatásával.

 

csaladi-nap-.jpg

 

Az előkészületek már kora reggel megkezdődtek, ahogy a főzés is az udvar hátsó részében. Az ebéd felért egy királyi lakomával. Volt mindenféle fenséges étek: halászlé, pörkölt, grillcsirke, saláta. Süteményből sem szenvedtünk hiányt. Ebéd előtt lezajlott a sportverseny. Lehetősége szerint mindenki kipróbálta magát mindenben. A csapatindulók igen jó költemények lettek, jókat mosolyogtak a versenyfelelősök, majd az eredményhirdetésnél az egész társaság. Ebéd után sziesztáztunk a napon, énekeltünk: igazán jól éreztük magunkat együtt.

 

csaladi.jpg

 

A nap fénypontja – az ebéden kívül, – a meglepetésvendég volt, aki rendhagyó környezetórát tartott az általa hozott kisállatok közreműködésével. Barátait részletesen be is mutatta nekünk, így sokat megtudtunk az egérről, patkányról, vadászgörényről, nyestről, rókáról, borzról. Végül kiskutyája cirkuszba illő mutatványokkal kápráztatott el minket. Rengeteg nevetéssel és vastapssal köszöntük meg a vidám órát.

Az idei Bice-bóca családi nap az eddigiekhez hasonlóan fergeteges volt, jó hangulatban telt. Alig várjuk a jövő „ilyenkort” :)

 

Daróczi Emese