Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


CSODA…

2016.01.04

Ajándékozni lehet szeretet nélkül, de szeretni nem lehet ajándékozás nélkül!

Köszönjük, hogy annyian szeretnek bennünket!

A 2015-ös évünk sem telt unalmasan. A sok élményért, szeretetért, meglepetésért és támogatásért hálát adunk a Jóistennek is támogatóinknak egyaránt.

Csokorba szedtük, melyek azok a gyöngyszemek, melyek színesebbé tették számunkra a múlt évet:

 • Idáig is szerettünk fellépni, és ezt számos alkalommal meg is tettük, tavaly sem volt ez másképp. A szoros határidők, rengeteg próba azonban nem szegte kedvünket, és lelkesen készültünk minden egyes alkalomra. A Móri Fúvószenekar farsangi ünnepségén újfent ott voltunk az év elején (hálás köszönet nekik a meghívásért), és már gőzerővel készültünk a következő fellépésre!
 • A múlt esztendőben volt egyesületünk 25 éves. Fergeteges esttel ünnepeltük meg, hogy negyedévszázadosak lettünk! Csodálatos volt, hogy teltházzal ünnepeltünk a Wekerle Sándor Szabadidőközpontban. És nem csupán ünnepeltünk, hanem a műsorokkal megköszöntük mindazok segítségét, akik támogatása nélkül nem létezhetnénk, és nem jutottunk volna el idáig.

  19829_563703800436357_3800690301704221993_n.jpg
   
 • Immáron harmadszor sikerült megrendezni a Lamberg Kastély Kulturális Központtal, a Szociális Alapszolgáltatási Központtal és a Gárdonyi Géza Általános Iskolával közösen a Fogyatékkal élők napját. Ugyan az idő továbbra sem volt kegyes, hogy a parkban lehessen a napunk, de ez semmit sem változtatott azon, hogy remekül érezzük magunkat!

  10389351_583395928467144_8214580552027603931_n.jpg
 • Családi napunk is évről évre ajándék és élmény minden résztvevő számára.
 • Sikerült másodjára is leadnunk a kupakokat. Köszönjük Mór város jegyzőjének a fuvart, nagyon nagy segítség volt számunkra! Az egy évnyi gyűjtéssel tovább gyarapíthattuk a nyári érsekvadkerti nyaralás kasszáját. A kupakok pedig azóta is szépen gyűlnek, és egyre többen adják nekünk az összegyűjtött mennyiséget. És ami nem utolsó szempont, hogy a Bócák is értékelik, hogy ezzel a kupakgyűjtéssel ők maguk is tevékenyen segítenek a „pénzgyűjtésben”.
 • Az 1%-os adományokból befolyt pénz is várakozásainkon felül jött a számlánkra. Köszönjük minden támogatónknak a bizalmat! Reménykedünk abban, hogy továbbra is támogatnak ily módon bennünket!
 • Új támogatók tűntek fel a színen. Akadtak közülük ismeretlenek is, akik megkerestek minket, hogy szeretnék támogatni az egyesületet, és voltak ismerős arcok is. Mindenkinek köszönettel tartozunk!
 • Kétszer is elutazhattunk Budapestre az Operakaland keretében, és két csodálatos operaélménnyel lehettünk gazdagabbak. /Nagyszerű ötlet,nagyszerű rendezés!/ Bérleti előadásokra is eljuthattunk, amelyeket városunkban rendeztek meg. Jelenleg is van bérletünk, köszönjük a lehetőséget!
 • Az adventi időszakban sem pihentünk. A hagyományos és már az egész városban ismert adventi szombati játszóházak mellett

  12319442_830185817098195_260679542_n.jpg

  minden gyertyagyújtáson jelen voltunk, szerepelhettünk is! Pusztavámra is ellátogattunk, illetve a városi karácsonyi kórusok hangversenyén is felléphettünk. Azt gondoljuk, hogy számunkra is és a nézőközönség számára is  nagyszerű élmény volt!

  2015-12-19-18.06.43.jpg
   
 • Megható és csodálatos dolog,hogy a harmadik adventi gyertyagyújtás kapcsán immáron hagyományként iskolák /Petőfi, Radnóti, Szent Erzsébet, Zimmermann, Táncsics, Perczel/, a Tűzoltóság, a Polgármesteri Hivatal, a Radó Antal Városi Könyvtár, a Móri Borvidék Hegyközsége, a Móri Borbarát Hölgyek Egyesülete, az Ezerjó Nyugdíjasok, az Ezerjó Étterem vállalja, hogy a jótékonysági összejövetelen tevékenykednek, hogy a Bice-Bócák karácsonyát gazdagítsák! Ennek a délutánnak valami csodálatos, megkapó élményt adó hangulata van! Csak az tudja, aki átéli velünk ezt az élményt!
 • Végezetül karácsonyi műsorunk keretében volt lehetőségünk megköszönni mindazt a kincset, jót, szeretetet, amit ebben az évben kaptunk.

  2015-12-19-09.44.33.jpg

Hosszasan lehetne még sorolni, melyek azok a pillanatok, élmények, melyek szebbé tették számunkra a 2015-ös esztendőt, de a legfontosabb, hogy mindez nem jöhetett volna létre támogatóink segítsége nélkül, akik mindvégig mellettünk álltak, és nem csak a kezüket nyújtották, hanem fogták is a miénket.