Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Fogyatékkal élők napja 2015

2015.05.17

A Bice-Bóca Egyesület, a Gárdonyi Géza Általános Iskola és Speciális Szakiskola, a Lamberg-kastély Kulturális Központ, valamint a Szociális Alapszolgáltatási Központ szervezésében valósult meg immáron harmadszorra a Fogyatékkal élők napja Móron.

masok-vagyunk_-logo.jpg

Bár mindannyian mások vagyunk, azért sok mindenben hasonlítunk. Május 15-én, Móron a fogyatékkal élők világába nyerhettek bepillantást az érdeklődők, megtapasztalhatták az ő elszántságukat, és talán egy fontos üzenet is eljutott a szívekig: ‎"az életnek nem kell tökéletesnek lennie ahhoz, hogy csodálatos legyen." Sajnos a rossz idő miatt ismét a Radnóti Miklós Általános Iskola volt az „otthonunk” erre a napra, köszönjük a helyet!

A nagyszerű műsor, megnyitó - melyet Fenyves Péter polgármester Úr tartott -,után több órán keresztül próbálhatta ki magát sok-sok gyerek és felnőtt az ability pályán, a nem látó, nem halló feladatoknál, illetve játszhattak, kvízt tölthettek ki, verset írhattak a vállalkozó szelleműek.

Mindenki egész délelőtt alkothatott, játszhatott kedvére! Majd a kutyás bemutatót nézhettük meg a Dog Plusz Egyesület vezetésével!

Igazi ifjúságnak, no meg az örök ifjaknak szóló koncerttel örvendeztetett meg bennünket Jánoki Márió. Hatalmas sikere volt!

Az Ezerjó nyugdíjas Egyesület  tagjai,a Szent Erzsébet Karitász móri segítői biztosították a résztvevőknek a finom falatokat, lángost, fánkot, szendvicseket. Sok-sok szorgos kéz munkája, önkéntesek segítsége, szervezés tette széppé a napot!

Mindenkinek köszönet érte!