Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Közös ünneplés az Ara étteremben

2019.11.22

November 16.-án, a Bice-Bócák ismét az Arában gyűltek össze, hogy az utolsó negyedévben aktuális név és születésnaposok köszöntése mellett, egy finom ebéd, sütemények és egymás társaságát élvezve lezárják az év elmúlt részét, és megbeszéljék az előttük álló adventi időszak teendőit.

76618296_1370370506446182_2575634631202177024_o.jpg

Nem kevés feladat vár ránk! Játszóházak, fellépések, karácsonyi vásárra készülődés, (ami igazából már tart pár hónapja).

Azt gondolhatnánk, hogy persze, sok ez a feladat, de azért megoldható!

Igen, meg! De ha az ember figyelembe veszi, hogy a Bócáknak már a Bornapok után ki lettek osztva a versek, elkezdtük tanulni a dalokat, akkor könnyen rájöhetünk, hogy mégsem ennyire egyértelmű ez a dolog! Hiszen van, aki csak a szombati összejöveteleken tudja tanulni a verset, amit kapott. Aztán van olyan is, aki nem minden foglalkozáson van ott. Tehát nem mérhető fel folyamatosan a tudása vagy nem tudása. És vannak az izgők, a mozgók, és akik hatalmas hanggal bizonyítják , hogy ők tudják a szöveget. Nos, ugye már nem is olyan egyszerű ez a dolog! Ennek ellenére a Bócákat az adni akarás, és a szeretet viszi előre!

www.jpg

Az idei évben is sokaknak tartozunk köszönettel! Vállalkozóknak, cégeknek, magánszemélyeknek! Nélkülük nem valósulhatnának meg olyan álmok, amelyekről beszámolóinkban folyamatosan hírt adunk, mind az Egyesület oldalán, mind a Bócaszivárvány oldalon.

Most éppen az Ara étterem vezetésének Boroica Lászlónak és feleségének, valamint a személyzetének tartozunk köszönettel a finom ebédért, és a figyelmes kiszolgálásért!

Köszönjük szépen!

A kellemesen együtt töltött idő után aztán lassan mindenki hazaindult.

Szászné Szaczker Ildikó